Προιοντα | GAT Engine PurifierΠεριγραφή

GAT Καθαριστικό Κινητήρα. Είναι κατάλληλο για χρήση σε όλους τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με ή χωρίς υπερσυμπιεστή (turbo). Εξουδετερώνει τα βλαβερά υπολείμματα της καύσης. Διαλύει αποτελεσματικά τα κατάλοιπα που προκαλούν μόλυνση και σχηματισμό ρητίνης σε ολόκληρο το σύστημα λαδιού, τα οποία μπορεί στη συνέχεια να αφαιρεθούν εύκολα κατά την αλλαγή λιπαντικού. Περιέχει ιδιαίτερα αποτελεσματικά πρόσθετα κατά της τριβής που προστατεύουν αξιόπιστα τον κινητήρα.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 24 x 300 ml

Οδηγίες Χρήσης: 1. Προσθέστε το στο σύστημα λίπανσης πριν από κάθε αλλαγή λαδιού. 2. Αφήστε τον κινητήρα στο ρελαντί για περίπου 15-20 λεπτά. 3. Πραγματοποιήστε την αλλαγή λαδιού σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. 300 ml είναι επαρκή για 5 L λιπαντικού. Για μεγαλύτερες χωρητικότητες υπολογίζεται 60 ml ανά λίτρο λιπαντικού. Το προϊόν διαχειρίζεται ως απόβλητο μαζί με τα χρησιμοποιημένα ορυκτέλαια.

Χαρακτηριστικά

Μόνο ένας καθαρός κινητήρας μπορεί να λειτουργεί σε πλήρη ισχύ! Εύκολο στη χρήση. Αφαιρεί διαρκώς τις αποθέσεις και τα υπολείμματα στην περιοχή του άνω κυλίνδρου, π.χ. ελατήρια του εμβόλου, δακτυλιοειδή κενά, υδραυλική βαλβίδα κλπ. Τα αποτελέσματα είναι αισθητά βελτιωμένη και σταθερή συμπίεση σε όλους τους κυλίνδρους, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και λαδιού καθώς ελαττώνεται και η φθορά. Λιγότερο επιβλαβείς εκπομπές καυσαερίων σέβονται το περιβάλλον και  επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής του καταλύτη. Αποτρέπει οποιαδήποτε μόλυνση του φρέσκου λιπαντικού με τα κατάλοιπα και τις αποθέσεις του χρησιμοποιημένου λαδιού. Δεν περιέχει επιβλαβείς για το περιβάλλον παραφίνες χλωρίου.

Αρχεία

Δεν έχετε δικαιώματα πρόσβασης.Παρακαλώ συνδεθείτε