Προιοντα | GAT Petrol System Cleaner PlusΠεριγραφή

Το Καθαριστικό Συστήματος Τροφοδοσίας Βενζίνης της GAT είναι κατάλληλο για χρήση σε όλους τους κινητήρες βενζίνης, γεννήτριες και κινητήρες υψηλής απόδοσης (π.χ. σκάφη, μηχανές κλπ). Αφαιρεί λειτουργικά κατάλοιπα που προκαλούν μόλυνση από ολόκληρο το σύστημα καυσίμου, από τη δεξαμενή προς το θάλαμο καύσης. Διαλύει ρητίνες και κόμμεα στο καρμπυρατέρ και σύστημα ψεκασμού. Αφαιρεί οπτάνθρακα και άκαυστα υπολείμματα άνθρακα στην περιοχή του άνω κυλίνδρου. Δεσμεύει την υγρασία και το νερό από ολόκληρο το σύστημα καυσίμου. Λιπαίνει και προστατεύει την άνω περιοχή του κυλίνδρου.

Διαθέσιμες συσκευασίες: κιβώτια 24 x 300 ml, 12 x 1 L & 4 x 5 L

Οδηγίες χρήσης: Προσθέστε το κάθε 6 μήνες ή κάθε 10.000 χλμ στο ρεζερβουάρ καυσίμου πριν γεμίσει. Το προϊόν ενεργεί κατά τη λειτουργία. Μία συσκευασία (300ml) αρκεί για μέχρι 60 L βενζίνη. Για μεγαλύτερους όγκους δεξαμενής προσθέστε 0,5% του περιεχόμενου καυσίμου.
Προσοχή: Καθαριστικό υγρό - όχι υποκατάστατο καυσίμου!

Χαρακτηριστικά

Καθαρή και ισχυρή διαδικασία καύσης και υψηλή απόδοση λειτουργίας του κινητήρα. Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Βελτιωμένη απόδοση του κινητήρα και μειωμένες εκπομπές καυσαερίων. Προστατεύει από τη διάβρωση και παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του συστήματος καυσίμου και του καταλυτικού μετατροπέα.

Δείτε παρακάτω τη χρήση του προϊόντος για βαθύ καθαρισμό της εισαγωγής βενζίνης και του συστήματος ανάφλεξης του κινητήρα, με τη χρήση της συσκευής "GAT Stream".

Αρχεία

Δεν έχετε δικαιώματα πρόσβασης.Παρακαλώ συνδεθείτε