Εταιρική Δραστηριότητα

Ο όμιλος TOPSYSTEM αναζητεί νέα αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα και συνεχώς παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στα λιπαντικά που δημιουργούν τα εργοστάσια παραγωγής. Προσπαθεί πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη να βρει λύσεις στις συνεργασίες της, που να ανταπεξέρχονται στα παλαιά και νέα πρότυπα των αυτοκινητοβιομηχανιών. Η αγορά αλλάζει καθημερινά και ο όμιλος προσπαθεί να είναι ένα βήμα μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις.

Εταιρική εξειδίκευση

Σήμερα ο όμιλος Top System, με πάνω απο 30 χρόνια στον κλάδο των λιπαντικών και των ποιοτικών προϊόντων για την αυτοκίνηση. Εισάγει τις παρακάτω εταιρείες

Λιπαντικά WEG

Η WEG Lubricants ερευνά , αναπτύσσει , δημιουργεί και εμπορεύεται λιπαντικά προηγμένης τεχνολογίας και ποιότητας. Συνεργάζεται με μεγάλους οίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης , για την έρευνα ,τον σχεδιασμό , την παραγωγή και τυποποίηση των προϊόντων WEG , εφαρμόζοντας τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας σύμφωνα με την Διεθνή και κοινοτική νομοθεσία. Τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί με ιδιαίτερη προσοχή για να καλύψουν και να ξεπεράσουν τις απαιτήσεις των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων , την βιομηχανία , και να συμμορφωθούν με τους μελλοντικούς κανονισμούς. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας εγγυάται υψηλό επίπεδο προϊόντος και αυτή πραγματοποιείται από τον σχεδιασμό,την παραγωγή μέχρι την παράδοση τους. Αναζητούμε και παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των προϊόντων μας.

Δείτε τα προϊόντα

Λιπαντικά RHEINOL

Η Swd είναι μια από τις δυνατότερες και ραγδαία εξελίξιμες στο χώρο του λιπαντικού ανεξάρτητη εταιρεία, η οποία προέκυψε από την πρώην FINA Schmierstoffwerk Duisburg. Η Swd αναπτύσσει, παράγει και διανέμει υψηλής ποιότητας λιπαντικά για περισσότερα από 50 χρόνια. Το εμπορικό σήμα Swd-Rheinol® υπάρχει από το 1998. Τα προϊόντα της πληρούν τα εθνικά και διεθνή πρότυπα και παρακολουθούνται προσεκτικά στο δικό τους ποιοτικό εργαστήριο. Η Swd είναι διαπιστευμένη σύμφωνα με τα DIN EN ISO 9001, ISO / TS 16949 και OHSAS 18001: 1999. Τα προϊόντα της καλύπτουν και τροφοδοτούν γνωστές εταιρείες πετρελαίου, χαλυβουργία, μηχανολογία και υπηρεσίες μεταφορών, γεωργία, δασοκομία, κατασκευές και αυτοκινητοβιομηχανία, τοπική αυτοδιοίκηση και εμπόρους ορυκτελαίου.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας αποτελούνται από 52.000 m² και βρίσκονται στο Duisburg, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Γερμανία, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης. Η Swd διαθέτει 20.000 m² από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης για το χειρισμό και την αποθήκευση υγρών επικίνδυνων για τα νερά. Η εγκατάσταση του Duisburg περιλαμβάνει:

  • Προβλήτα
  • Σιδηροδρομική σύνδεση
  • Άμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο
  • και μια εξαιρετική υποδομή εφοδιαστικής, ιδανική για γρήγορη παράδοση στον πελάτη.

Η ποιοτική αξιοπιστία, η ευελιξία και οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από τους πελάτες της για πολλά χρόνια, για αυτό και ο όμιλος Top-system αποφάσισε την έναρξη της συνεργασίας του με την SWD Rheinol το 2009.

Δείτε τα προϊόντα

Μπαταρίες DOMINATOR

Οι μπαταρίες Dominator εισάγονται από τον όμιλο Topsystem τα τελευταία 15 χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην απόδοσή τους. Από τις αρχές του 2006, η Dominator αποτελούσε και αποτελεί τον βασικό προϊόν του ομίλου στις μπαταρίες οχημάτων. Κατασκευασμένη από μεγάλους οίκους του εξωτερικού η dominator τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στην τεχνολογία της, παρουσιάζοντας την νέα γενιά μπαταριών SMF κλειστού τύπου και στις μικρές αλλά κυρίως στις μεγάλες κατηγορίες της. Με αυτό τον τρόπο εξασφάλισε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αλλά και ασφάλεια του αυτοκινήτου και του οδηγού

Δείτε τα προϊόντα

Φίλτρα HENGST

Η Hengst είναι από τους μεγαλύτερους οίκους φίλτρων οχημάτων παγκοσμίως δομημένη σε κλασικό μοντέλο, αλλά και με σαφή και ενοποιημένο τρόπο. Ιδρύθηκε το 1958 και εξακολουθεί να λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια ο Όμιλος Hengst γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη. Αυτήν τη στιγμή ο οργανισμός περιλαμβάνει 20 τοποθεσίες σε 11 χώρες. «Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό το όραμα μαζί με όλη μας την καινοτόμο δύναμη. Ως οικογενειακή επιχείρηση, οι σκέψεις και οι ενέργειές μας χαρακτηρίζονται από την ευθύνη να χειρίζονται τους πόρους προσεκτικά και από την πρόκληση να κάνουν τους κινητήρες, τις μηχανές και τα συστήματα καθαρότερα και πιο αποτελεσματικά με λύσεις φιλτραρίσματος προσανατολισμένες στο μέλλον, και συνεπώς να βελτιώνουν με βιώσιμο τρόπο το περιβάλλον στο οποίο ζούμε». Η πρωτοποριακή δύναμη και ο μοναδικός συνδυασμός μιας δυναμικής κουλτούρας εκκίνησης με επαγγελματικές οργανωτικές δομές, καθιστούν την Hengst τον πιο ελκυστικό και επιτυχημένο συνεργάτη στην αγορά. Το μότο τους; «Εργαστείτε πιο έξυπνα».
Ως εταιρεία, όχι μόνο είναι εντυπωσιακή η καινοτόμος τεχνολογία της, αλλά και η αξιόπιστη και οργανωτική της συνεργασία με τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Δείτε τα προϊόντα

Πρόσθετα & Χημικά

Τα προϊόντα Cleantech είναι μια γκάμα προϊόντων της Topsystem που δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2017. Προήλθαν ύστερα από  έρευνα, αναπτύχθηκαν και δημιουργήθηκαν με γνώμονα τις ανάγκες τις αγορές για υψηλής ποιότητας αποτελεσματικά προϊόντα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Σε συνεργασία με μεγάλους οίκους της  Ευρωπαϊκής Ένωσης , για την έρευνα ,τον σχεδιασμό , την παραγωγή και τυποποίηση των προϊόντων Cleantech , εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας σύμφωνα με την Διεθνή και κοινοτική νομοθεσία. Τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί  με ιδιαίτερη προσοχή για να καλύψουν και να ξεπεράσουν τις απαιτήσεις των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων , την βιομηχανία , και να συμμορφωθούν με τους μελλοντικούς κανονισμούς με φιλικά υλικά προς το περιβάλλον. Τα προϊόντα Cleantech προέρχονται από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Γερμανίας και της Ολλανδίας για να καλύψουν τις σειρές των καθαριστικών κινητήρων και όλων των διαφόρων συστημάτων του οχήματος αλλά και των καθαριστικών σε μορφή σπρέι. Επίσης η Cleantech στις αρχές 2018 έβαλε στην γκάμα της και προϊόντα πλυντηρίου όπως σαμπουάν και καθαριστικά οχημάτων.

Δείτε τα προϊόντα

Adblue 

Το AdBlue είναι ένα μη τοξικό διάλυμα ουρίας, που λειτουργεί σαν αναγωγικός παράγοντας των καυσαερίων στην τεχνολογία SCR, για τα οχήματα που χρησιμοποιούν diesel. Το  AdBlue είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ταξινομημένο σαν διάλυμα στην χαμηλότερη κλάση 1 ρύπανσης του νερού (Γερμανία). Από χημικής πλευράς, το AdBlue είναι ένα διάλυμα ουρίας 32,5% υψηλής καθαρότητας και η σταθερή του ποιότητα εξασφαλίζεται από τον κανονισμό DIN 70070. Το AdBlue αποτελείται κυρίως από νερό (περίπου 67,5% νερό και 32,5% ουρία). Έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στο σύστημα ανάφλεξης του αυτοκινήτου (σύστημα SCR). O οργανισμός VDA έχει αναθέσει μέσω συνεργατών της στην νότια Ευρώπη και την Ελλάδα την Topsystem Services για την διανομή AdBlue με τον διακριτικό τίτλο WegBlue .

Η Topsystem εξασφαλίζει τον ανεφοδιασμό του νέου προσθέτου σε όλη την Ελλάδα με τα δυο υπερσύγχρονα βυτία 25.000 λίτρων, εφοδιασμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα μέτρησης και παράδοσης του AdBlue στον χώρο του καταστήματος σε μεγάλες ποσότητες. Το Adblue της Topsystem τροφοδοτείται επίσης σε μικρότερες συσκευασίες των 1000 λίτρων 20L , 10L και 5L.

Επικοινωνήστε μαζί μας